Webhosting

Red PURPLE BLACK

Raliului Iasului 2014

Scris de 

Raliul Iasului 2014, editia cu numarul 30, s-a desfasurat in 4 – 6 septembrie si  a pastrat si anul acesta probele de referinta din anii trecuti, sensul de desfasurare fiind inversat. Cunoscut pentru macadamul de calitate, probele tehnice si de viteza, Raliul Iasului 2014 s-a desfasurat pe 100 kilometri de concurs grupati in 10 probe speciale.

Evenimentul a inceput  miercuri, 3 septembrie, cu recunoasterea traseului, joi avand  loc prezentarea oficiala si startul festiv din fata Primariei Iasi. Vineri, incepand cu ora 16:00, din fata Palatului Culturii a plecat prima masina de concurs ce avea sa parcurga 50 de kilometri cronometrati impartiti in trei probe speciale. Cu startul la 09:30, ziua de sambata, a pregatit echipajelor participante doua bucle identice, formate din trei speciale in preajma localitatilor Paun, Dobrovat si Cioca Boca, cu o lungime totala de peste 71 de kilometri de macadam.

Raliul s-a incheiat  cu parcurgerea “Cotnari RallyShow”, superspeciala  de la Rapa Galbena si a fost castigat de francezul Francois Delecour. Festivitatea de premiere s-a desfasurat pe Platoul Terasa Palas Iasi. 

Redactia noastra, prezenta la eveniment la speciala din preajma localitatii Paun,  a realizat o serie de fotografii pe care le puteti vedea in albumul de mai jos:

 Fotografii Raliul Iasului 2014