Webhosting

Red PURPLE BLACK

Echipa din localitate este campioană în cupa parohiilor

Scris de 

Pe 15 mai 2018, a avut loc finala competiției de fotbal de sală organizată de Protopopiatul Iași 3. Cele două finaliste au fost: echipa parohiei Mogoșești și echipa parohiei Sf. Nicolae, Podu Iloaiei. Echipa noastră s-a impus detașat în fața celor de la Mogoșești cu scorul de 6 la 0. Toți jucătorii echipei au jucat foarte bine fiind apreciați de cei din tribune remarcându-se portarul Lucian Luca

Se pare că de bun augur a fost noul echipament roș-albastru cu însemnele echipei Unirea Podu Iloaiei dăruit, cu generozitate, de Adriana Teslic fiica doamnei învățătoare Elena Teslic.

Echipa noastră este antrenată de dn profesor Paul Codru, fiind realizată în urma unui parteneriat cu școala Al. I. Cuza, care a asigurat și transportul jucătorilor.

Echipa este formată din: portar Lucian Luca, jucători Teodor Necula, Luis Corobuță, Florin Ciubotariu, Ciprian Huzdup, George Dobroviceanu, Flavius Dumitriu, Rareș Irimia, Florin Romario Busuioc, Ionuț Robert Spulbere.

Golurile echipei noastre au fost marcate de George Dobroviceanu, Florin Ciubotariu 2, Ciprian Huzdup 2, Florin Romario Busuioc 1

            Campionii au fost premiați în cadrul festiv cu ocazia manifestărilor de Ziua eroilor și Ziua orașului (Înălțarea 17 mai 2017). Pe lângă diplome și distincții l-eu fost oferite cadouri generoase ce conțin dulciuri, alimente, cărți religioase și o sumă de bani care să-i ajute în competițiile viitoare. Premiile au fost pregătite de parohia Sf. Nicolae Podu Iloaiei prin grija preoților din localitate: Vasile Sîrbu, Ioan Drăgoi și de organizatorul competiției, Protopopiatul Iași 3.

De înălțare s-au jucat optimile de finală ale competiția Colinele Iașului în care echipa școlii Gimnaziale Al. I Cuza Podu Iloaiei, cea care ne-a reprezentat și în competiția organizată de Protopopiat, s-a impus în fața celor de la Școala Gimnazială Războieni cu scorul de 6-1. Golurile  au fost marcate de Luis Corobuță (4 goluri), Florin Ciubotariu (1 gol), Ciprian Huzdup (1 gol). În sferturi se vor întâlni cu cei de la Școala Negrești Vaslui în data de 24 mai 2018 la ora 17, pe terenurile sintetice de la Târgu Frumos.

Felicitări campionilor și celor implicați. Mult succes în competițiile viitoare!!