Webhosting

Red PURPLE BLACK

Echipa de fotbal de sală a parohiei Sf. Nicolae în finală

Scris de 

Astăzi 26 aprilie 2018, au avut loc semifinalele competiției de fotbal de sală organizată de Protopopiatul Iași 3. Cele patru semifinaliste au fost: echipa parohiei Miroslava, echipa parohiei Lunca Cetățuie, echipa parohiei Mogoșești și echipa parohiei Sf. Nicolae, Podu Iloaiei. Au fot doua meciuri strânse în care echipa de la Mogoșești a învins-o cu 4-0 pe cea din Miroslava, iar echipa din Podu Iloaiei a învins cu 5-1 pe cei din Lunca Cetățuiei. Finala competiției va avea loc pe 8 mai, tot în sala de sport din Miroslava, unde s-au jucat și meciurile semifinalei.

Echipa noastră este antrenată de dn profesor Paul Codru, fiind realizată în urma unui parteneriat cu școala Al. I. Cuza, care a asigurat și transportul jucătorilor.

 

Echipa este formată din: portar Lucian Luca, jucători Teodor Necula, Luigi Corobuță, Florin Ciubotariu, Ciprian Huzdup, George Dobroviceanu, Flavius Dumitriu, Rareș Irimia, Florin Romario Busuioc, Ionuț Robert Spulbere.

Golurile echipei noastre au fost marcate de Ciprian Huzdup (2 goluri), Florin Ciubotariu (1 gol), Rareș Irimia (2 goluri).

            După meci, jucătorii au fost recompensați cu pizza și suc oferite de parohia Sf. Nicolae Podu Iloaiei. O mare bucurie pentru jucători a fost noul echipament roș-albastru cu însemnele echipei Unirea Podu Iloaiei dăruit, cu generozitate, de Adriana Teslic prin grija preoților din localitate: Vasile Sîrbu, Ioan Drăgoi.

            Felicitări jucătorilor și celor implicați. Așteptăm finala. Mult succes!!