Webhosting

Red PURPLE BLACK

Calificare în finala Cupei Colinele Iașului

Scris de 

 

Echipa Școliii Al. I. Cuza Podu Iloaiei s-a calificact în faza finală la competiția de fotbal pe teren mic „Cupa Colinele Iașului”, proiect interjudețean înițiat de Școala Gimnazială Dagâța și Asociația Județeană de Fotbal Iași.  Parteneri în acest proiect sunt Inspectoratul Școlar Județean Iași, Școala Al. I Cuza Podu Iloaiei, Școala Garabet Ibrăileanu Târgu Frumos alături de cei doi inițiatori.

            Competiția a avut la start peste 80 de echipe âmpărțite în 16 grupe a câte 4/5 echipe fiecare. Ieri 24 mai 2017 a avut loc al doile meci din sferturile de finală, câștigătoarele din această etapă intrând direct într-o grupă de 4 echipe finaliste. În sferturi echipa școlii din localitatea noastră s-a întâlnit cu echipa Școliii Gimnaziale „Mihai David” Negrești, pe care a învins-o după un meci foarte disputat cu scorul de 6-1. Marcatoripentru echipa noastră au fost Florin Romario Busuioc un gol, Luis Corobuță 3 goluri, George Dobroviceanu un gol și Florin Ciubotariu un gol. Toți jucătorii s-au remarcat realizân un joc foarte bun. Meciul a fost dominat de fair-play, jucătorii ambelor echipe dând dovadă de sportivitate.

Arbitrajul este asigurat de unul dintre inițiatorii și coordonatorii acestui proiect  domnul profesor Vasilică Goga, cel ce a făcut și o premiere în finalul jocului felicitând jucătorii pentru calitatea jocului, fair-play și meritul de a fi ajuns în această fază a competiției.

Echipa Școlii Al. I. Cuza este formată din: portar Lucian Luca, jucători Teodor Necula, Luis Corobuță, Florin Ciubotariu, Ciprian Huzdup, George Dobroviceanu, Flavius Dumitriu, Rareș Irimia, Florin Romario Busuioc, Ionuț Robert Spulbere.

Antrenorul echipei, domnul profesor Paul Codru a declarat „Sunt foarte mulțumit de jocul echipei și am speranța că vom câștiga această competiție. Felicit inițiatorii și coordonatorii acestui proiect pentru că au dat posibilitatea copiilor de a juca fotbal într-o competiție de calitate”

Felicităm și noi rezultatele echipei și le dorim mult succes în finală.