Webhosting

Red PURPLE BLACK

AS Forța Podu Iloaiei va avea de suferit în urma scandalului de la ultimul meci

Scris de 

Forța Podu Iloaiei a câștigat  meciul cu cea mai bine cotată echipă din liga a IV-a județeană cu 1-0, în fața Rapid-ului Dumești. Numai că pe parcursul meciului au fost incidente care vor avea repercusiuni foarte grave asupre parcursului echipei. Unul din suporteri a încercat să sară gardul și să-l lovească pe observatorul jocului. Din fericire acesta nu a suferit vreo afecțiune gravă, incidentul fiind aplanat din fașă. Motivul evenimentelor a fost agresiunea unuia din sponsorii echipei AS Forța Podu Iloaiei, Ion Grigoriu, asupra antrenorului secund al echipei oaspete, în urma unor cuvinte grave adresate reciproc.

La sfârșitul meciului tensiunile de pe parcursul jocului au degenerat în conflicte deschise ce au fost stinse cu ajutorul forțelor de Poliție Locală, Jandarmerie și Poliție. Totdata, brigada de arbitri și observatorul de joc au avut  discuții cu reprezentanții din administrația locală responsabili cu organizarea meciului.

Se pare că raportul meciului întocmit de observatorul de joc va cântări greu în decizia AJF. Se poate preconiza că echipa locală va fi suspendată pe următoarele 10 jocuri iar AS Forța Podu Iloaiei va primi o amendă consistentă pe care o va plăti Administrația Locală. 

Evenimentul arată că este mai bine să fii suporter cu sufletul și nu cu pumnul. Aviz amatorilor.