Webhosting

Red PURPLE BLACK

Amical de verificare între echipa Forţa Podu Iloaiei și Viitorul Lungani

Scris de 

Miercuri 24.07.2014 la ora 18:00 pe stadionul local din orașul nostru a avut loc un meci amical dintre echipa Forța Podu Iloaiei antrenată de Tiberiu Olariu şi Viitorul Lungani antrenată de Paul Codru. Evenimentul a fost organizat de către administrația locală, prin susținătorul echipei Iustin Haliga, împreună cu primăria Lungani. A fost un meci de pregătire, dar spectaculos, în care fiecare antrenor a dorit să vadă la lucru mai multi jucători. Scorul final a fost de 4-3 pentru echipa oaspete (Viitorul Lungani), gazdele promițând însă că își vor lua revanșa. Ambele echipe sunt în liga a IVa, Forța Podu Iloaiei fiind nou promovată, așteptându-se astfel 2 meciuri foarte aprinse.

Ambele echipe au făcut multe schimbări, rezultatul arătând o echipă câștigătoare, experimentată în ligă. Marcatorii pentru echipa Viitorul Lungani au fost: Alex Stan, Laurențiu Berezovschi, Sergiu Slivinschi și Radu Bacalu iar pentru Forța Podu Iloaiei Iulian Arădoaiei, Andrei Toma și Andrei Stoica. La meci nu au participat foarte mulți oameni, dar cei 50 de spectatori au apreciat un meci corect dominat de fair-play.

Principalii promotori ai acestui meci, Pricopie Gheorghe, Paul Codru și Iustin Haliga, consideră că a fost un meci bun pentru ambele echipe. „Un meci de pregătire, Forța Podu Iloaiei fiind nou promovată ne ajută să ne vedem valoarea pentru că vom avea meci direct în ligă imediat în august” ne declară domnul primar al Lunganiului Gheorghe Pricopie. Concetățeanul nostru Paul Codru, profesor de educație fizică și antrenor al echipei Viitorul Lungani ne spune că „sunt mulțumit de joc, a fost un antrenament bun pentru amândouă echipe, am testat jucători pentru noul campionat. Chiar dacă a plouat, consider că vremea a fost foarte bună, am avut șansa să jucăm în condiții deosebite, mă bucur că am câștigat, am demonstrat că suntem o echipă valoroasă.”Domnul primar de Lungani a dorit să sublinieze că „îmi doresc o clasare cât mai bună în noul campionat”.

Pe de altă parte, viceprimarul Iustin Haliga, principalul promotor al echipei, consideră că a fost „un meci de antrenament foarte bun în care jucătorii au putut să-și vadă valoarea la debutul noului campionat”.

Pentru că suntem oraș și sportul va trebui să fie un viitor pentru tinerii noștri sperăm ca echipa noastră să aibă performanță și să provoace și alte sporturi. Tenisul de masă a fost dintotdeauna iubit de tinerii și copiii noștri. Poate are să revie în spiritul comunității.

Să le dorim mult succes și să fim alături de ei.