Webhosting

Red PURPLE BLACK

Sport

Baza sportivă a orașului sub ape

Scris de

Noua baza sportivă de la intrarea în oraș, se dovedește a fi una dintre cele mai funcționale și ingenioase din întreaga zonă. Terenul de fotbal poate fi folosit atât ca piscină cât și pe post de iaz de pescuit sportiv. Evident, administrația locală, trebuia să găsească soluții practice pentru un teren pe care echipa de fotbal locală nu poate câștiga nici măcar în liga a V-a județeană. Slavă Domnului că de aici nu se poate retrograda. Pe lângă asta a venit vacanța și dă timp echipei să se decidă pentru un nume, între Forța Podu Iloaiei cum e trecută în campionat și Unirea Podu Iloaiei cum s-au trecut pe pagina de Facebook.

Noua oportunitate creată de ploile frecvente și deversarea lacului de la Erbiceni dă toate atuurile ca echipa noastră de fotbal să se transforme într-o veritabilă echipă de pescari cu care să câștigăm atât în campionatele locale cât și competiții naționale și internaționale. Nu s-a anunțat oficial noul antrenor al acestei noi echipe, dar credem că mai marii noștri vor face cea mai bună alegere și vor găsi un pescar cu cele mai bune povești. (Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare; pozele însă sunt reale)

Politehnica Iași în mai 1989

Scris de

Zilele astea am descoperit în colecția de fotografii a domnului Paul Codru, echipa de fotbal a Politehnicii de pe când fotbalul era altceva decât acum la Iași. Astfel în fotografie îi putem recunoaște, pe lângă concetățeanul nostru Paul Codru profesor de Educație fizică și sport și antrenor al echipei de fotbal a ora;ului Podu Iloaiei și pe Manea Ion, Frâncu Eugen care a mai jucat la Dinamo București, Sertov vicecampion mondial, Dănuț Munteanu care a jucat în 90 în liga Campionilor cu Montpelier, Topolinschi, Cioroianu fost antrenor, Nelu Câmpeanu antrenor cu portarii la Vaslui, Chereși antrenor la Pașcani, Burdujan Ovidiu, Drăgoi Mihai antrenor copii la Poli Iași, Didi Florin cu 330 meciuri în liga I, Dobre, Paveliuc Gelu 200 meciuri în liga I, Dușmanu Daniel, profesor doctor la UAIC facultatea de Educație Fizică și sport Marica Ioan și binecunoscutul Leonid Antohi. 

Cupa USL la tenis de masă

Duminică, 2 decembrie, la sala de sport a orașului, începând cu ora 11 dimineața, are loc cupa USL la tenis de masă. Premiile şi condițiile de desfășurare sunt asigurate de candidatul USL la camera deputaților pentru colegiul 7, COSTEL ALEXE si de candidatul USL pentru senat, SORIN LAZĂR pentru colegiul 2. Şeful comisiei de arbitraj, domnul profesor Paul Codru alături de ceilalți arbitri – Mihăiță Codreanu și Ionuț Matei ne asigură de corectitudinea competiției. Organizatorii Cătălin Condrea şi Răzvan Ciorpac vă invită să vă înscrieți într-una din cele 2 categorii de vârstă (pana în 18 ani și peste 18 ani) la telefon 0740 754 754 sau pe mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Partener media în acest eveniment este pagina de stiri a oraşului nostru – www.info-poduiloaiei.ro.

Fiind a doua competiție de acest tip din orașul nostru (după cea din februarie 2011), vă aşteptăm în număr cât mai mare.

Echipa de fotbal a oraşului

Scris de

Echipa noastră a terminat turul de campionat pe locul 4 în liga a V-a seria II.Antrenorul Paul Codru vrea să promoveze echipa în liga a patra judeţeană unde “să joace fotbal de calitate” cum spune dumnealui. Jucătorii echipei sunt: Andrieş Cătălin, Aionesei Andrei, Stoica Tudor, Şerban Ilie, Şerban Sergiu, Matcaboje Florin, Ichim Silviu, Ciubotariu Cristian – căpitan de echipă, Mantu Dumitru, Şerban Gheorghe, Gospodaru Claudiu, Toma Radu, Toma Andrei, Tudosă Adrian, Toma Paul.

Echipa nu este patronată de cineva anume. Ea supravieţuieşte datorită unor oameni de fotbal din localitate ca Gabriel Căpăţână sau Costel Tcaciuc care plătesc arbitrajul sau stimulează jucătorii.

Domnul Paul Codru a declarat că “nu au fost cheltuiţi bani publici pentru întreţinerea echipei”. Dorşte să-i mulţumească şoferului microbuzului şcolar Titi Bucătaru care a transportat echipa în deplasările avute. 

Pentru calitatea sa de antrenor a avut o discuţie cu domnul primar de la lungani care doreşte să fie antrenorul efchipei de fotbal din localitate. “este o ofertă foarte bună pe care am să o onorez dacă nu mai am loc de antrenor în Podu Iloaiei”ne spune domnul Paul Codru.

 

Cupa USL la fotbal pe teren mic la coşeri

Scris de

Duminică 25 noiembrie oraşul nostru a găzduit un campionat de fotbal pe teren mic ce a adunat vreo 18 echipe a câte 5 membri fiecare. Total în jur de vreo nouj de concurenţi de pe tot cuprinsul oraşului şi a satelor de prinîmprejurimi. Au mai fost şi de prin comuna Erbiceni o echipă de Tototeşti şi două din Sprânceana.Începând de pe la ora 10 s-au putut afla câştigătorii pe la ora 16. Primele patru poziţii au fost ocupate de echipele:

1.Centru

2.Cartier

3.Zecime

4.Sprânceana 1

Premiile oferite de candidaţii USL domnul Costel Alexe pentru Camera Deputaţilor şi domnul Sorin Lazăr pentru senat, au constat în cupe, diplome, mingi, geci inscripţionate. S-a oferit şi un premiu special pentru cel mai bun jucător.(o cupă, o diplomă şi un echipament sportiv) Câştigătorul a fost un jucător din echipa Sprânceana1. Arbitrajul a fost asigurat de un concetăţean pasionat de acest sport Petrică Codreanu şi de un arbitru extern (din Popeşti) domnul Asiminei Dumitru.

Printre suporteri la tribuna oficială au putut fi văzuţi consilieri ai oraşului nostru: doamna Cornelia Costin, domnul Costel Tcaciuc, domnul Gabriel căpăţână, domnul Florin Zero, domnul Cojocaru Gheorghe, domnul Popovici Dumitru dar şi viceprimarul Iustin Haliga.

Organizatorii competiţiei au fost domnul consilier local Claudiu Irimia care a pus la dispoziţie terenul proprietate personala şi domnii Costel Alexe şi Sorin Lazăr.