Webhosting

Red PURPLE BLACK

Spațiu publcicitar nefolositor în centrul orașului

Scris de 

Panoul publicitar din centrul orașului se află într-un stadiu avansat de degradare, devenind un real pericol public. Bucățile de tablă de pe panou s-au desprins și stau să cadă. Oamenii, care locuiesc la apartamentele din apropriere, reclamă faptul că nu pot dormi din cauza scârțâitului acestor bucăți de tablă, care se mișcă în bătaia vântului. Pe de altă parte, acest panou, aflat în stare de degradare, afectează imaginea orașului prin aspectul său macabru.

Panoul publicitar nu se află în administrarea Primăriei în acest moment, el fiind închiriat unei firme, care se pare că nu are nevoie de el. Ar fi bine ca administrația să someze această firmă să ia măsuri pentru repararea lui sau să îi retragă drepturile asupra acestuia.  

Un astfel de panou ar putea aduce bani la buget și ar putea da o culoare pozitivă centrului orașului. Contractul de închiriere a fost aprobat de Consiliul Local Podu Iloaiei în 2013, pentru un an de zile cu prelungire tacită. A fost o discuție destul de aprinsă între consilierii de la putere și cei din opoziție. 

Vom reveni cu detalii.