Webhosting

Red PURPLE BLACK

Valentine’s Day pentru tinerii din Podu Iloaiei

Scris de 

Dragostea, cel mai important sentiment se află în inimile tinerilor Unul dintre cele mai importante evenimente organizate de TNL Podu Iloaiei, „Valentine’s Day”, se află la a treia ediție.. Aseară(13 spre 14 februarie 2016), în noaptea dinspre Valentine's Day, la localul de pe Zecime, peste o sută de tineri s-au adunat pentru a-și declara iubirea prin concursuri, karaoke, dans și bucurie.

            A fost o seară magică, unde Cupidon și Sfântul Valentin s-au simțit la ei acasă. Câștigătorii iubirii, Mădălina Teslic și Ionuț Nechita, au fost premiați cu o cină romantică și alte trei perechi, nu mai prejos, vor merge pentru a viziona un film 3D, in Iullius Mall, Iași. (Alexandra Adumitroaei și Gabriel Rafailă, Lavinia Dumitriu și Ovidiu Popovici, și perechea de animatori ai serii, Teodor Gospodaru și Bogdan Ignat). Toți ceilalți, au fost premiați cu o seară minunată.

            Ne dorim mai multe evenimente pentru tinerii orașului nostru unde aceștia pot socializa, își pot descoperi noi valențe, își formează relații, se distrează și foarte important, se pot simți acasă la ei, în România.

 

Advertising