Webhosting

Red PURPLE BLACK

Săptămâna liberală în orașul nostru

Scris de 

Cu toții știm că echipa PNL Podu Iloaiei s-a refăcut într-o formulă nouă, o formulă tânără dar totodată cu experiență și maturitate. În actuala campanie electorală PNL Podu Iloaiei vă propune Săptămâna liberală, o săptămână în care să aveți parte de ceva inedit pentru a vă scoate din monotonie.

Astfel începând cu vineri, 16 mai, vă sunt oferite o serie de evenimente ce vor debuta cu deschiderea oficială de la Pizzeria Hap Hap când va fi prezentat programul și echipa politică.

Sâmbătă seară, 17 mai,   în aceeași locație va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Orașul Podu Iloaiei în imagini” ediția a doua după care va urma un film din cadrul celei de-a XVI-a ediția a “Serii de film”.

Duminică, 18 mai va avea loc prima etapă a competiției de fotbal „Liber la sport” ce se va derula pe parcursul a trei zile la terenul sintetic de fotbal de la Coșeri. Câștigătorii competiției vor primi o excursie la finala Cupei României de pe Național Arena, Bucuresti. Locurile doi și trei vor primi premii în obiecte. In aceeasi zi, la pizzeria Hap Ha va avea loc un eveniment dedicat doamnelor, eveniment pentru care vom reveni cu detalii.

Miercuri, 21 mai, pe esplanada din fața sediului PNL din oraș vor avea loc 2 competiții, de șah si table.

Joi, 22 mai, în centru orașului în prezența invitaților, candidatul Iașului la europarlamentare Andrei Muraru va da tonul unui spectacol special.

Vineri 23 mai, ultima zi de campanie electorală va fi încheiată cu Liberal Party la localul domnului Ionel Alexa de la Coșeri. Pe toată această perioadă, președintele PNL Podu Iloaiei Ionel Alexa înpreună cu echipa politică vă stau la dispoziție cu informații despre candidații la europarlamentare și importanța acestora în viața noastră. Mult succes tuturor!

Advertising