Webhosting

Red PURPLE BLACK

Săptămâna liberală - Campionatul de fotbal - Tinerii liberali

Scris de 

În programul PNL Podu Iloaiei activitățile sportive au un loc special. Anul trecut, în cadrul Libertariadei, campionatul de fotbal a adus la start un număr de 16 echipe și peste 100 de susținători. Atunci vi s-a promis o reeditare a competiției, iar câștigătorilor li s-au promis biletele pentru un meci pe Național Arena.

PNL se ține de cuvânt și vă invită la o a doua ediție a competiției de fotbal pe teren mic, dedicată în special tinerilor din orașul nostru. Începând cu duminică 18 mai, când va avea loc prima etapă a competiției, pe parcursul a trei zile, la terenul sintetic de fotbal de la Coșeri, între orele 17-20, cei care îndrăgesc sportul sunt invitați la o cură de fotbal.

Dacă vrei să fii în teren, trebuie să te înscrii cu o echipă în competiție, iar dacă vrei să-ți susții echipa favorită ești invitat în tribună și să ai la tine spiritul fair-play-ului. Înscrierea trebuie să conțină numele echipei, cartierul din care face parte și numele celor 5 jucători.

Înscrierile se fac în perioada 12-17 mai, la sediul PNL Podu Iloaiei sau la numărul de telefon 0720059324 (persoana de contact Vali Lupu între orele 10-18). Se pot înscrie tineri ai comunității noastre cu vârste între 14 și 40 de ani.

Sunt așteptați cât mai mulți competitori. Șeful comisiei de arbitraj este domnul profesor Cătălin Curecheriu. „Câștigătorii competiției vor participa la finala Cupei României de pe Național Arena, disputată între Steaua București și Astra Giurgiu. Transportul este gratuit fiind asigurat de echipa PNL. Locurile doi și trei vor primi premii în obiecte”, ne-a declarat președintele filialei locale PNL, Ionel Alexa.

Invitații speciali ai competiției, domnul deputat Costel Alexe și candidatul la europarlamentare Andrei Muraru, vor fi printre suporterii de onoare. 

Pe tot parcursul competiției Info Podu Iloaiei vă va ține la curent cu rezultatele și evoluția echipelor.

Advertising