Webhosting

Red PURPLE BLACK

O seară cu seniorii orașului

Sâmbătă, 20 februarie, la Pizzeria Hap Hap, timp de două ore și jumătate, domnii Mișu Belinchi, Florin Condrea, Constantin Chiriac, Vasile Istrate și doamna Doina Alexandru au încercat să reconstruiască o parte a istoriei localității din perioada comunistă. Echipa noastră a pus la dispoziție un album cu fotografie din perioada respectivă, fotografii culese de la oamenii din localitate.

Evenimentul a fost moderat de Cătălin Condrea și Răzvan Ciorpac si face parte din proiectul „Podu Iloaiei în imagini de ieri și de azi”, proiect ce are ca scop să însumeze o serie de expoziții de fotografie și un album ce urmează a fi lansat cu ocazia implinirii de 200 de ani de la inființarea localității Podu Iloaiei. În aceste expoziții sunt expuse fotografii cu clădiri importante ale orașului, cu oameni importanți ai localității și nu în ultimul rând, evenimente.

Evenimentul a primit vizita domnului deputat Costel Alexe care a felicitat organizatorii pentru initiativele inedite din proiectele realizate.

Echipa Info Podu Iloaiei formată din Catalin Condrea, Razvan Ciorpac, Gabriela Condrea, Doru Baciu si Roxana Simiciuc mulțumește tuturor participanților și vă așteptă și la evenimentele  viitoare. Cei ce vor să sprijine proiectul cu fotografii sau alte documente pot lua legătura cu redactorii paginii Info Podu Iloaiei.

Mulțumim celor ce ne-au oferit fotografii: Tudor Alexandru, Cristi Ghiorghiu, Cătălina Nichita, Paul Codru, Gabriel Stoica, Maria Prostire, Gabi Moraru, Doina Alexandru. 

Fotografiile sunt realizate de Roxana Simiciuc și înregistrarea evenimentului de Doru Baciu.

Advertising