Webhosting

Red PURPLE BLACK
Info Podu Iloaiei - Evenimente

Evenimente

Săptămâna liberală - Campionatul de fotbal - Tinerii liberali

Scris de

În programul PNL Podu Iloaiei activitățile sportive au un loc special. Anul trecut, în cadrul Libertariadei, campionatul de fotbal a adus la start un număr de 16 echipe și peste 100 de susținători. Atunci vi s-a promis o reeditare a competiției, iar câștigătorilor li s-au promis biletele pentru un meci pe Național Arena.

PNL se ține de cuvânt și vă invită la o a doua ediție a competiției de fotbal pe teren mic, dedicată în special tinerilor din orașul nostru. Începând cu duminică 18 mai, când va avea loc prima etapă a competiției, pe parcursul a trei zile, la terenul sintetic de fotbal de la Coșeri, între orele 17-20, cei care îndrăgesc sportul sunt invitați la o cură de fotbal.

Dacă vrei să fii în teren, trebuie să te înscrii cu o echipă în competiție, iar dacă vrei să-ți susții echipa favorită ești invitat în tribună și să ai la tine spiritul fair-play-ului. Înscrierea trebuie să conțină numele echipei, cartierul din care face parte și numele celor 5 jucători.

Înscrierile se fac în perioada 12-17 mai, la sediul PNL Podu Iloaiei sau la numărul de telefon 0720059324 (persoana de contact Vali Lupu între orele 10-18). Se pot înscrie tineri ai comunității noastre cu vârste între 14 și 40 de ani.

Sunt așteptați cât mai mulți competitori. Șeful comisiei de arbitraj este domnul profesor Cătălin Curecheriu. „Câștigătorii competiției vor participa la finala Cupei României de pe Național Arena, disputată între Steaua București și Astra Giurgiu. Transportul este gratuit fiind asigurat de echipa PNL. Locurile doi și trei vor primi premii în obiecte”, ne-a declarat președintele filialei locale PNL, Ionel Alexa.

Invitații speciali ai competiției, domnul deputat Costel Alexe și candidatul la europarlamentare Andrei Muraru, vor fi printre suporterii de onoare. 

Pe tot parcursul competiției Info Podu Iloaiei vă va ține la curent cu rezultatele și evoluția echipelor.

Săptămâna liberală în orașul nostru

Scris de

Cu toții știm că echipa PNL Podu Iloaiei s-a refăcut într-o formulă nouă, o formulă tânără dar totodată cu experiență și maturitate. În actuala campanie electorală PNL Podu Iloaiei vă propune Săptămâna liberală, o săptămână în care să aveți parte de ceva inedit pentru a vă scoate din monotonie.

Astfel începând cu vineri, 16 mai, vă sunt oferite o serie de evenimente ce vor debuta cu deschiderea oficială de la Pizzeria Hap Hap când va fi prezentat programul și echipa politică.

Sâmbătă seară, 17 mai,   în aceeași locație va avea loc vernisajul expoziției de fotografie „Orașul Podu Iloaiei în imagini” ediția a doua după care va urma un film din cadrul celei de-a XVI-a ediția a “Serii de film”.

Duminică, 18 mai va avea loc prima etapă a competiției de fotbal „Liber la sport” ce se va derula pe parcursul a trei zile la terenul sintetic de fotbal de la Coșeri. Câștigătorii competiției vor primi o excursie la finala Cupei României de pe Național Arena, Bucuresti. Locurile doi și trei vor primi premii în obiecte. In aceeasi zi, la pizzeria Hap Ha va avea loc un eveniment dedicat doamnelor, eveniment pentru care vom reveni cu detalii.

Miercuri, 21 mai, pe esplanada din fața sediului PNL din oraș vor avea loc 2 competiții, de șah si table.

Joi, 22 mai, în centru orașului în prezența invitaților, candidatul Iașului la europarlamentare Andrei Muraru va da tonul unui spectacol special.

Vineri 23 mai, ultima zi de campanie electorală va fi încheiată cu Liberal Party la localul domnului Ionel Alexa de la Coșeri. Pe toată această perioadă, președintele PNL Podu Iloaiei Ionel Alexa înpreună cu echipa politică vă stau la dispoziție cu informații despre candidații la europarlamentare și importanța acestora în viața noastră. Mult succes tuturor!

Concurs de redactori

Scris de

Pagina de știri a orașului nostru Info Podu Iloaiei lansează un concurs pentru a-și găsi redactori de știri, colaboratori. Acest concurs vine la inițiativa unui cititor care va premia pe câștigător cu 100 de lei. Sponsorul dorește să fie anonim.

Cine dorește să fie colaboratorul nostru trebuie să redacteze o știre despre un eveniment petrecut în orașul nostru, redactat manual (scris de mână), pe coală A4. Manuscrisul poate fi trimis în fotocopie pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau poate fi lăsat la pizzeria Hap-Hap din Podu Iloaiei.

Pe lângă câștigător vor fi selectați și alți colaboratori. Știrile cele mai bune vor fi publicate pe pagină.

Lucrările pot fi transmise până pe data de 7 mai 2014 ora 24. Câștigătorul va fi anunțat pe pagină cu data de 8 mai 2014. Acesta va fi ales de sponsor. 

Vă dorim mult succes!

Zi aniversară pentru Școala Henci

Scris de

Duminică 27 octombrie 2013 începând cu ora 11.00 are loc aniversarea a 50 de ani de la înființarea Școala Henci. Programul zilei este:

1100 – 1125 -  PARASTAS oficiat de un sobor de preoți la Biserica „Sfântul Mare Mucenic Pantelimon”, în memoria foștilor dascăli și elevi ai școlii

1130 – 1145 - Cuvânt de deschidere - Primar Constantin Gabi Istrate, Director profesor Ionela Zmău şi director adjunct profesor Gabriela Condrea

1145 – 1205 - TE DEUM, oficiat de un sobor de preoți  de la  Biserica ,,Sf.Mare Mucenic Pantelimon”-Henci şi  Biserica ,,Sf. Ierarh Nicolae”- Podu Iloaiei

1205 – 1225 - Dezvelirea plăcii comemorative și a tabloului cu fondatorii Școlii Henci, prezintă: director profesor Ionela Zmău,  învățător Ioana Vasilică, profesor inginer Doiniţa Maria Oşlobanu şi profesor Constanţa Butnaru 

1225 – 1255 - Program artistic, pregătit de prof. Florentina Pruteanu  şi ed. Lăcrămioara Nistor

1255 – 1305 - Lansarea broșurii ,,50 de ani de la deschiderea localului Şcolii Henci” prezintă: profesor inginer Doiniţa Maria Oşlobanu        

1305 – 1325 - Lansare de carte - ,,Amintiri dintr-un cătun” de Constanţa Condrea, prezintă: învățător Ioana Vasilică şi autoarea profesor Constanța Butnaru (Condrea)

1325 – 1345 - Revederea dascălilor cu elevii de altădată

 1345 – 1445 -  Amintiri și confesiuni despre scoală, dascăli și elevi de odinioară 

Formația Nova și-a lansat propriul site

Una dintre cele mai vechi formații din Podu Iloaiei vrea să revină în actualitate încercând să se promoveze și în spațiul virtual lansându-și noul site formatianova.ro. Formația care a cântat la multe nunți din orășelul nostru și nu numai ne spune că susține evenimente private cu un repertoriu variat ce personalizează fiecare gen de petrecere în parte. De la piese din repertoriul anilor 60, 70 până la hituri din ziua de azi, tangouri, valsuri celebre, piese de jazz instrumental și nu în ultimul rând melodii populare românești pot anima distracțiile la care sunt invitați.

Mitică Antochi, Birică și Goneață sunt veteranii trupei, rezistând chiar dacă pe la trupă sau mai perindat și mulți alții ca Viorel Tanasă, Dan Crăciuneanu sau Stepanida Postelnicu. 

Alături de formația Mandache au să rămână în istoria orașului. Să le dorim viață lungă și mult succes în economia de piață.

Pe Facebook pot fi găsiți la adresa https://www.facebook.com/formatia.nova.

Advertising