Webhosting

Red PURPLE BLACK
Info Podu Iloaiei - Evenimente

Evenimente

Filmul de sâmbătă seară

Poduiloianu care nu are ceva mai bun de făcut sâmbătă după amiază are în sfârșit posibilitatea să aleagă să meargă la un film. Astfel sâmbătă începând de la ora 18 la sala Hanului Iloaiei de pe Movilă, al firmei REMINA, va rula celebrul film Goana după aur în care Charlie Chaplin face un rol memorabil. Îl vedem cum gătește un pantof pentru o cină savuroasă. 

Evident, pentru a ne simți ca acasă, doamna Mina Fechete ne pregătește un ceai fierbinte şi prăjituri cum numai dumneaei știe să le facă, să meargă bine şi o discuție între prieteni. 

Filmul va fi proiectat ca de fiecare dată pe perete sau pe ecran special. Organizatori vă aşteaptă şi cu o prezentare pentru a fi mai lesne mesajul şi pentru a rămâne cu ceva din acest film. Pentru cei care nu au reuşit să-l vadă va fi o seară specială, iar pentru cei care l-au mai văzut, va fi distracția pe care au simţit-o de fiecare dată când au văzut filme cu Chaplin.

Vizionare plăcută!

 

Liber pe 24 şi 31 decembrie

Scris de


Dacă tot e luna cadourilor, luna cu cele mai așteptate sărbători, ar fi cazul să ne bucurăm de ele din plin. Guvernul Ponta vine în ajutorul nostru declarând, în şedinţa de azi a guvernului, zilele de Ajunul Crăciunului şi Ajunul Anului Nou respectiv 24 şi 31 decembrie zile libere. Astfel cum în codul muncii zilele libere din luna decembrie 2012 sunt 1 Decembrie (sâmbătă, Ziua Naţională), 25 şi 26 decembrie (marţi şi miercuri, prima şi a doua zi de Crăciun) precum şi zilele de 1 şi 2 ianuarie ca fiind anul nou românii vor petrece în familie de sâmbătă, 22 decembrie, până miercuri, 26 decembrie, inclusiv, iar după doar două zile lucrătoare vor avea o rundă de distracţie între 29 decembrie și 2 ianuarie 2013, inclusiv.

 

 

De Ziua Națională la Palas se deschide patinoarul

Scris de

Începând cu 1 Decembrie Ansamblul Palas inaugurează de la ora 10 singurul patinoar din Iași. Deschiderea va fi un adevărat spectacol oferit de DJ Ranno Vollman și trupa Merci Band formată din trei concurenți de la ”Vocea României” care vor susține începând cu ora 15,20 un adevărat sow pe gheață. Lor li se vor alătura de la ora 16,30, echipa de hochei Steaua București care vor susține un meci demonstrativ. De la ora 17,40 iubitorii de muzică au ocazia să-i asculte pe cei de la Beatbox.
Patinoarul va fi deschis de luni pâna vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar sâmbata și duminica, între orele 09.00 – 23.30. În timpul săptămânii, între orele 12.00-15.30, un bilet costă 7 lei/copil și 12 lei/adult, iar între orele 16.00 - 21.30 tarifele sunt de 10 lei/copil și 15 lei/adult, pentru o ora și jumatate de distracție pe gheață. În week-end, tarifele sunt de 10 lei/copil și de 15 lei/adult. În zilele de sâmbata și duminică între orele 09.00 – 11.50, cei mici, pe baza unei programări și a unui abonament, pot învăța tainele patinajului de la un instructor specializat. Cei care nu au patine, le pot închiria de la Palas contra sumei de 10 lei.

Vă urăm distracție plăcută!


Săptămâna de teatru

Scris de

Programul teatrului Naţional Vasile Alexandri a suferit câteva modificări săptămâna aceasta. Astfel din cauza îmbolnăvirii actriţei Tatiana Ionesi, spedctacolul  Comedia dragostei si-a urii de miercuri 28 se suspendă, iar piesa vineri 30 noiembrie se suspendă din motive tehnice. Biletele sunt valabile pentru următoarea reprezentaţie. Reprogramarea sau returnarea contravalorii biletului se va face la Agenţia Teatrală, în intervalul orar 10.00 -17.00. Astfel au mai rămas în program pentru această săptămână piesele de joi 29 noiembreie Edmond de David Mamet în traducerea Cristi Juncu (spectacol nerecomandat persoanelor sub 16 ani) în distribuţie: Călin Chirilă,

Vicleniile lui Scapin la Ateneul Tătărași

Scris de

afis scapinAteneul Tătăraşi invită publicul la alte două reprezentaţii ale spectacolului de teatru VICLENIILE LUI SCAPIN, după Moliere, regie Nucu Ionescu
Sâmbătă, 24 noiembrie şi joi 29 noiembrie, ora 19.00. În distribuţie: Constantin Avădănii/ Viorel Vârlan, George Şfaiţer, George Grădinariu, Vlad Baba, Sergiu Moraru/ Adrian Marele, Anca Gutui, Emma Toma în regia lui Nucu Ionescu. Prețul unui bilet întreg este de 15 lei iar pentr studenţi, elevi, pensionari este de 10 lei.

Textele astea clasice, atât de vechi,... sunt mai contemporane decât noi toţi la un loc. Şi asta pentru că scrise acum sute de ani în urmă sau chiar mii, ne arată cu fiecare nouă punere în scenă că în toţi anii aceştia care s-au scurs, noi oamenii am rămas la fel, cu sufletele mici şi meschine.

Comedia lui Moliere, Vilecniile lui Scapin, pe care o vom prezenta publicului în minunatul sapţiu al Ateneului din Iaşi, pune în lumină lupta dintre dragostea de bani şi dragostea de oameni. Ne propunem să râdem de oamenii ipocriţi, zgârciţi, cu sufletele mâzgâlite de culoarea banilor şi să dăm o floare din lumină celor care au curajul să iubească adevărat.

Vă aşteptăm la Ateneu să râdeţi pe săturate nepotţi, bunici, unchi şi părinţi, toţi cei care sunteţi îndrăgostiţi, pentru că ... povestea e despre noi.

 

Page 11 of 11

Advertising