Webhosting

Red PURPLE BLACK

De la România lor la România noastră. Partea I

Scris de 

Suntem într-o provincie, undeva la estul României. Undeva unde nu prea contează votul. Orice ar fi, oricum e al lor. Suntem o cantitate de hârtie băgată undeva unde lor le e convenabil. Suntem un vot calculat doar în sondajele convenabile unora sau altora.

Din păcate cam asta suntem. Atât de desconsiderați de și-au permis să ne bage pe listă la senat pe primul loc ori pe Agamița Scânteie ori pe Dandanache Bănicioiu, fost ministru al sănătății tovărășești pe timpul COLECTIV-ului. Puși pe primul loc la un colegiu de provincie să fie sigur aleși. Dragi tovarăși, mergeți la vot că sigur iese cine trebuie.

Am înțeles faza că suntem niște mârlani din capătul Moldovei și nu suntem capabili să ne punem în frunte niște oameni d-ăia, de-ai noștri, care să ne reprezinte. Avem nevoie de luminații nației de pe Dâmbovița să ne arate calea cea dreaptă. Să ne aducă răsuflații lor pe post de cumințenia pământului (să mă ierte Brâncuși). Mă simt ca acum 4 ani în colegiul lui udrea de la Roman. Să nu mai vorbim de nenea Iancu. Doar suntem într-o piesă de-a dumnealui.

Mă aștept ca bănicioiu să croșeteze la atelierele de la textile și madam scânteie să dea cu mopul pe holurile universității Al I Cuza. Important e să vadă mârlănia noastră ce oameni cu suflet de popor au.

 

Oricum, săptămâna trecută, mi-am luat câteva pilule de emetostop. Am înțeles că sunt excelente împotriva unei astfel de campanii electorale.

Advertising