Webhosting

Red PURPLE BLACK

De la România lor la România noastră Partea a II-a Evantaiul politic românesc

Scris de 

        Alegerile de anul ăsta sunt mai simple decât am fi crezut. Oferta electorală acoperă în totalitate evantaiul politic, acelaș partid plimbându-de din stânga-n dreapta, chiar până la extremele alea naționaliste. Nu e foarte greu să ai o opțiune pentru că în politica noastră de Dâmbovița ezistă pesedeul. Ne scutește de prea multă gândire și analiză politică. S-a hotărât ca la alegerile astea să ne dea de toate. Vrem să votăm cu putin și comuniștii?! Nimic mai simplu, avem treandafiri. De la revoluție încoa este o opțiune destul de populară. Însă, dacă vrem să votăm ceva de dreapta cu iz de liberalism!? Tot în curtea pesedeului avem soluția. Votăm cu aldeul și suntem galbeni de fericiți, și penelist și cu buzele unse... de rahat tăriceanist. Dacă vrem senzații ceva mai tari, mai extremiste, soluția e în aceeași barcă. Nu putem să fim triști că a murit vadim, a apărut Vlad Țepeș, alias sebastian ghiță, cu țeapa plină de spini de pe trandafirii pesedeului, numa bună să fie ’nfiptă în dosurile ticăloșilor de vânzători de neam și țară, aflați pe la deneau, pe la băsecu acasă sau sereiu. Votăm pru și suntem satisfăcuți.

Ca extraopțiuni mai găsim un peneleu cam pierdut, un usereu ce se forțează prea mult și nu reușește să fie vizibil, pemepeul ca un ultim suflu băsist, ceva partide demult uitate (per, pnțcd, prm) și să luăm în calcul și amicii noștri care se duc cu oricine le mai dă autonomii udemereu.

            Oferta e bogată, ideea e că mie nu mi se pare tentantă absolut deloc. 

 

            Notă: acest articol este un pamflet. Orice asemănare între pesedeu și PSD, între peneleu și PNL, între aldeu și ALDE, între pru și PRU, între pemepeu și PMP, între etc. și etc., este pur întâmplătoare.

Advertising