Webhosting

Red PURPLE BLACK

Oportunitate de vacanță. Cursuri gratuite de specializare

Scris de 

      Ești tânăr și nu ai bani de mers în vacanță?! Vrei să faci ceva interesant în vara asta?! Vrei să te specializezi într-o meserie și să câștigi ceva în acelaș timp?!

ProActiv Iași te invită să te înscrii la cursuri de specializare, gratuite, pentru șomeri de până în 24 de ani, care nu au avut contract de muncă în ultimele 6 luni și nu urmează în prezent nicio formă de învățământ (deci, nu elevi sau studenți).

Cursurile se țin la Iași, la Hotel Internațional (4 stele), se asigură o masă pe zi în restaurantul hotelului și se decontează zilnic transportul. Durata lor este între 6 și 10 zile, câte 8 ore pe zi.

Subvenția pentru cursuri este de 200 de RON și se acordă odată cu diploma.

Cursurile sunt co-finanțate din fonduri europene iar absolvenții primesc un certificat acreditat de Agenția Națională de Certificare (ex-CNFPA). Sunteți invitați să vă înscrieți la următoarele cursuri de 40 - 80 ore/ 5 - 10 zile:

1.     Pentru cursul de Expert Accesare Fonduri, este necesar diplomă de licență.

2.              Pentru Agent Vânzări, Asistent Manager și Inspector Resurse Umane, este necesar minim diploma de BAC

3.         Pentru Competențe Antreprenoriale și Limbă Engleză, este necesar învățământ minim obligatoriu.

Înscrierile se pot face telefonic la 0332 440249 și 0753 921827 sau în persoană la Centru de consiliere profesională, antreprenorială și de mediere Iași, strada Ghrigore Ureche, numărul 1-3 (în spatele Tribunalului). 

Profile Business Consulting prezintă proiectul „ProActiv – Program integrat de ocupare pe piaţa muncii din regiunile Nord Est, Sud Muntenia şi Bucureşti Ilfov” POSDRU/125/5.1/S/125727, cofinanţat de Uniunea Europeană prin programul POSDRU 2007 – 2013 Investeşte în oameni! Proiectul urmăreşte îmbunătăţirea capacităţii de ocupare şi facilitarea accesului pe piaţa muncii şi în viaţa activă a unui număr de 800 de persoane cu o situaţie dificilă pe piaţa muncii precum persoanele în căutarea unui loc de muncă, şomerii, inclusiv cei tineri şi vârstnici şi şomerii de lungă durată în vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă din regiunile Nord Est, Sud Muntenia şi Bucureşti Ilfov. 

Advertising