Webhosting

Red PURPLE BLACK

Podu Iloaiei, pe harta internationala a comunitatii Kinedok

Scris de 

Astăzi, 8 aprilie, de ziua internațională a romilor, în cadrul KineDok a fost proiectat filmul Toto și surorile lui. La eveniment au participat din partea Clubului Cinefililor Iași, Octavian Stoica care a vorbit despre proiect, desfășurarea în prima ediție și impactul social al documentarelor prezentate în cadrul proiectului. După vizionarea filmului, consiliera pentru problemele romilor, Elena Călin, a vorbit despre 8 aprilie, Ziua Internațională a Romilor și impactul proiecției vizionate. Invitatul special, Raluca Negulescu, directorul executiv al organizatiei nonguvernamentale Policycenter, a intrat in direct prin intermediul Skype și ne-a vorbit despre culisele realizării documentarului, intrând în discuții cu invitații.

Un prim documentar puternic, o seară emoționantă în urma careia orașul nostru apare pe harta internațională al comunității KineDok, comunitate prezentă în Slovacia, Cehia, Ungaria, Croația, Polonia, Norvegia și România.

http://kinedok.net/places?locale=ro  

Echipa Info Podu Iloaiei, Cătălin Condrea, Răzvan Ciorpac și Roxana Simiciuc vă mulțumește pentru prezență și vă așteaptă la evenimentele viitoare.