Webhosting

Red PURPLE BLACK

Cultural Artistic

Karaoke la Hap Hap

Scris de

Aseară, 23 noiembrie 2012, la pizzeria Hap Hap din Podu Iloaiei a fost primul karaoke organizat în această localitate. În prezenţa a peste şaptezeci de invitaţi microfoanele s-au incins la maxim pe un repertoriu variat: de la muzică retro, muzică românească sau muzică de top. Deschiderea a fost facuta de Nina Mandache cu o voce minunată de pe la noi. Printre cele mai apreciate soliste s-au numărat Georgiana Dăriescu şi Adina Pătârnac care nu au putut să complexeze prea mult sala pentru că  la un moment dat Ionuţ  a monopolizat microfonul fiind ajutat de un grup de băieţi dornici să-şi manifeste talentul. Prin sală au mai putut fi văzuţi doamna Cornelia Costin şi domnul Costel Tcaciuc, consilieri ai oraşului, care nu au reuşit să prindă un loc la microfon.

Organizatorii Condrea Cătălin şi Răzvan Ciorpac au avut tot sprijinul din parte patronilor pizzeriei Hap Hap Vali şi Iustina Lupu dar şi din parte domnului Costel Alexe candidat la funcţia de deputat pe colegiul 7 din partea USL. Acesta ne-a asigurat aparatura cu tot cu Cooky, DJ-ul care a creat atmosfera în sală.

Majoritatea invitaţilor au afirmat că sunt încântaţi de eveniment.

 

Oraşul nostru cântă mai mult sau mai puţin PARŢIAL

Scris de

Trupa PARTIAL se înfiinţează începand cu anul 2006 şi a început activitatea cu o serie de concerte, baluri de boboci, party-uri dar şi concursuri. Trimiţând un demo pentru o selectie a cărui juriu a fost format din Grasu Xxl, Cabron şi Puya au câştigat o invitaţie în studiourile Radio Lynx (Bucureşti) pentru a inregistra o piesă alături de Don Baxter. Meritul nu s-a oprit aici, unul din membrii trupei şi anume Antidot (poduloianul) a câştigat premiul pentru cele mai bune versuri, fiind invitat în emisiune alături de Vlad Dobrescu (C.T.C). În 2006 au lansat albumul de debut intitulat "Un inceput". A urmat "Poarta din rai" (mixtape 2007) lansat în Chişinău, Iaşi şi alte oraşe. Trupa a facut parte din labelul 100 % Rap live aparţinând Casei de Cultura a Studentilor Iaşi, lucru ce a adus aparitia trupei în diferite ziare, posturi TV, radio-uri, o serie de concerte în aer liber din majoritatea oraşelor din ţară. Au mai fost concerte pe litoralul românesc, campanii organizate de PNL (trupa a înregistrat şi un imn), festivale dar şi concerte alături de nume ca: Grasu Xxl, Maximilian, Dj Swamp, Dj Wicked (La Familia), Paraziţii, Nimeni Altu', CIA, Anda Adam, Adriana Rusu, Iris. În anul 2010 trupa se clasează pe locul 1 la concursul Ultimatum Pentru Arta editia 6, un concurs de hip hop organizat la Bucureşti unde au participat 16 trupe din toată ţara. Astfel trupa s-a ales cu apariţia în editia a-7 a revistei de top hip hop din Romania "Blackout Magazine" alături de artişti din showbizz. În anul 2011 după ce trupa a strâns mai multe piese, lansează primul material, intitulat "Partial - De colecţie". În prezent lucrează la un nou material. Până în momentul de faţă au fost lansate 3 single-uri cu un succes considerabil. Le puteţi urmări pentru a vă delecta pe:

http://www.youtube.com/partialchannel

https://www.facebook.com/PartialOfficial

Vineri, la pizzeria Hap Hap se serveşte karaoke


KaraokeÎn seara de 23 noembrie ora 19:00, la pizzeria Hap-Hap, va avea loc o distracţie cu karaoke.  Împreună cu voi o să adăugăm în istoria oraşului Podu–Iloaiei o seară superşmecheră cu multe versuri, muzică bună şi hohote de râs.

Aparatura necesară va fi adusă de către domnul Costel Alexe, pe care îl cunoaşteţi deja ca fiind candidatul USL pe colegiul nostru, pentru a ne reprezenta în parlament ca deputat, vrea să ne ofere, doza de recreere în fiecare week-end, pentru a începe săptămâna cu zâmbetul pe buze. Vreo cinci experte în karaoke  ne vor ajuta să ne depăşim emoţiile şi ne vor motiva să ţinem uşa permanent deschisă.

Ceea ce voi trebuie să faceţi este să veniţi, să cântaţi şi să ne simţim cu toţii bine.

Câţiva tineri din Podu Iloaiei, împreună cu domnii Cătălin Condrea şi Răzvan Ciorpac, se vor strădui să iasă cât mai bine.

Accesul se va face pe bază de rezervare în limita locurilor disponibile. Pentru rezervări lăsaţi mesaj pe facebook Podu Iloaiei sau la organizatori.

Filmul de Duminica

Film         Duminică 18 noiembrie la pizzeria Hap Hap, s-a proiectat filmul Casablanca într-o atmosferă de cinema. Invitații au stat cu sufletul la gură urmărind o poveste de dragoste din timpul celui de-al doilea război mondial. Pelicula alb negru chiar dacă datează din 1942, pentru cei mai multi dintre cei din sală, a reprezentat o noutate. Printre invitați s-a numărat și domnul Costel ALexe care a gustat din prăjiturile oferite lângă o cană de ceai, conform tradiției serilor de film. Îi mulțumim pentru prezență, le mulțumim și tuturor celor aproximativ 30 de invitați și îi așteptăm data următoare.

Page 9 of 9