Webhosting

Red PURPLE BLACK

CL Podu Iloaiei alocă bani pentru sărbătorile de iarnă

Scris de 

Ședința de consiliu local pentru luna septembrie este programată pentru ziua de vineri, 30 septembrie, de la ora 14, și va cuprinde pe ordinea de zi următoarele:

1.     Proiect de hotărâre pentru modificare de buget. Este vorba despre o modificare de buget pentru a fi alocați bani necesari școlii Al. I. Cuza.

2.     Proiect de hotărâre privind numirea de reprezentant în CEAC (Comisia pentru evaluarea și asigurarera calității) a școlii Al. I. Cuza Podu Iloaiei

3.     Proiect de hotărâre privind alocare de fonduri pentru cadouri acordate colindătorilor și urătorilor cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acest sens se propune alocarea de 17 mii lei pentru cadouri la elevii de la școala generală, de la liceu și micuții de la grădiniță (estimativ ar fi aproximativ 12 lei/copil), 3 mii lei colindători și urători din ziua ajunului din fața Primăriei și cadouri pentru copiii salariaților Primăriei în valoare de 4 mii lei.

4.     Proiect de hotărâre privind alocare de fonduri pentru împodobirea orașului Podu Iloaiei pentru sărbătorilor de iarnă, foc artificii 6500, 5 mii lei pentru calendare, felicitări etc. și 30 mii pentru ghirlande și brad.

5.     Proiect de hotărâre privind utilizare teren în vedere construirii unei creșe și a unei grădinițe cu program prelungit. În discuție este terenul care a fost cândva livada spitalului în suprafață de 7566m pătrați, terenul din spatele policlinicii. Este un teren generos, relativ central.

6.     Proiect de hotărâre privind modificare HCL 115 din 2010.

7.     Proiect de hotărâre privind încetare contract de închiriere. 

Președintele ședinței din această lună este doamna consilier PMP Lidia Căpățână. Vom reveni cu amănunte după întâlnirile din comisii.